Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Yoga X390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Yoga X390

Lenovo ThinkPad Yoga X390 on monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa käyttäjälleen paljon mahdollisuuksia. Tämä kannettava kuuluu ThinkPad-mallistoon, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja laadustaan.

ThinkPad Yoga X390 tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden hyödyntää laitetta monessa eri tilassa. Se voidaan helposti kääntää kannettavasta tietokoneesta tabletti- tai telttamoodiin, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen työkalun.

Kannettavassa on laadukas kosketusnäyttö ja sen kompakti koko tekee siitä erittäin kätevän niin matkustaessa kuin toimistollakin käytettäväksi. Tässä mallissa yhdistyvät tehokas suorituskyky ja mobiilius, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille käyttäjille.

Lenovo ThinkPad Yoga X390:ssä käytetään uusinta tekniikkaa, joka takaa nopeat latausajat ja sulavan käyttökokemuksen. Siinä on myös monipuoliset liitännät, joiden avulla voit liittää helposti erilaiset lisälaitteet.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad Yoga X390 on erittäin tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa käyttäjälle luotettavan ja laadukkaan työkalun. Sen kompakti koko ja eri käyttötilat tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat liikkuvuutta ja tehokkuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)