Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo ThinkPad X390 – i5-8265U/16/512SSD/13/FHD/TOUCH/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
449 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X390

Lenovo ThinkPad X390 on erinomainen valinta, kun etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Tämä kannettava tietokone tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia ja suorituskykyä, jotka vastaavat modernin työelämän vaatimuksia.

ThinkPad X390 on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka takaa nopean ja sujuvan toiminnan. Sen kompakti muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon ottaa mukaan minne tahansa. Kannettavan edistyksellinen näyttö tarjoaa terävän kuvanlaadun ja todentuntuiset värit, mahdollistaen tehokkaan työskentelyn ja viihdekäytön.

Lenovo ThinkPad X390:ssä on myös monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten tehokas akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan ilman tarvetta lataukselle. Tämä on erityisen hyödyllinen matkalla ollessa. Lisäksi se sisältää monipuoliset liitännät, jolloin voit helposti yhdistää laitteita, kuten tulostimia tai ulkoisia näyttöjä.

Järjestelmän mukana tulee myös erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä, joka suojaa tärkeitä tietoja ja estää ulkopuolisia uhkia.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X390 on luotettava ja käyttäjäystävällinen kannettava tietokone, joka soveltuu erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan viettoon. Sen kehittyneet ominaisuudet ja huippuluokan suorituskyky tarjoavat sinulle vaivatonta ja tehokasta työskentelyä missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)