Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X380 Yoga tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X380 Yoga

Lenovo ThinkPad X380 Yoga on monipuolinen ja korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja tehokkuutta vaativiin työtehtäviin. Tämä malli yhdistää kätevän kannettavan ominaisuudet monipuolisen 2-in-1-toiminnon avulla, joka mahdollistaa näppärästi myös tablettikäytön.

Lenovo ThinkPad X380 Yogassa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää päivittäistä käyttöä ja liikkuvaa elämäntyyliä. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erinomaisen kumppanin liikkuvalle ammattilaiselle tai opiskelijalle. Kompaktin koon ansiosta tämä kannettava mahtuu helposti mukaan missä tahansa menetkin.

ThinkPad X380 Yogassa on tehokas suoritin, joka takaa nopean suorituskyvyn ja sulavan multitaskauksen. Siinä on myös riittävästi tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi. Kauniin Full HD -näytön avulla voit nauttia terävästä ja selkeästä kuvasta, ja kosketusnäytön ansiosta voit käyttää sitä kätevästi eri tilanteissa.

Lenovo ThinkPad X380 Yogassa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa jopa koko päivän kestävän käyttöajan. Lisäksi siinä on tehokas näppäimistö taustavalaistuksella, joka mahdollistaa miellyttävän ja tarkkuutta vaativan kirjoittamisen myös hämärässä ympäristössä.

Tämä kannettava tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja monipuolista työkalua päivittäisiin tehtäviin. Lenovo ThinkPad X380 Yoga -mallin avulla voit suorittaa työtehtäväsi ammattimaisesti ja vaivattomasti missä tahansa ja milloin tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)