Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad X280 – i5-7300U/8/256SSD/12/HD/W10P/A2
Lenovo Thinkpad X280 – i5-8250U/16/512SSD/12/FHD/W11P/B1
Lenovo Thinkpad X280 – i5-8250U/8/256SSD/12/FHD/W11P/B1
Lenovo Thinkpad X280 – i7-8550U/8/256SSD/12/FHD/W11P/B1
Lenovo Thinkpad X280 – i5-8250U/16/256SSD/12/FHD/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
249 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X280 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X280

Lenovo ThinkPad X280 on suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja monipuolisuutta ammattikäyttöön. Tämä kompakti ja kevyt kannettava soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka työskentelevät paljon liikkeellä ollessaan.

Lenovo ThinkPad X280 on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja mahdollistaa sujuvan moniajotyöskentelyn. Laite sisältää myös runsaasti muistia ja tallennustilaa, joten voit tallentaa tärkeät tiedostosi ja suorittaa vaativammatkin tehtävät ilman ongelmia.

ThinkPad-sarjalle tyypillinen laadukas näppäimistö takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Lisäksi tässä mallissa on myös tarkka ja selkeä näyttö, joka tuottaa eloisat värit ja terävät kuvat. Näin voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia korkealaatuisesta visuaalisesta kokemuksesta.

Lenovo ThinkPad X280:ssa on myös erinomainen akunkesto, joka mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tarvetta lataukselle. Voit siis työskennellä vaivattomasti jopa koko päivän ajan.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helposti kannettavan ja kätevän matkakumppanin.

Kokonaisuutena Lenovo ThinkPad X280 on erinomainen valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä, hyvän akunkeston ja kätevän kannettavuuden. Se on täydellinen kumppani liikkuvalle ammattilaiselle, joka tarvitsee luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työtehtäviensä hoitamiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)