Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X13 Gen 2

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 on innovatiivinen ja tehokas kannettava tietokone, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan kumppanin päivittäiseen työskentelyyn.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja vankkarakenteisen muotoilun. Sen tehokas prosessori ja suuri määrä muistia takaavat nopean ja sulavan toiminnan. Kannettavan tietokoneen laadukas näyttö tarjoaa terävän kuvan ja selkeän väritoiston, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn missä tahansa ympäristössä.

ThinkPad X13 Gen 2:ssa on myös useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten ergonominen näppäimistö ja tarkka kosketuslevy. Näppäimistö on taustavalaistu, mikä helpottaa työskentelyä hämärässä ympäristössä. Kannettava tietokone on myös kevyt ja kannettava, joten se sopii erinomaisesti matkustamiseen.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 on varustettu myös monipuolisilla liitäntämahdollisuuksilla, kuten USB-, HDMI- ja Ethernet-porteilla, mikä mahdollistaa monipuolisen laitteiden liittämisen ja tiedonsiirron. Lisäksi kannettavassa tietokoneessa on pitkäkestoinen akku, mikä takaa pitemmän käyttöajan ilman latausta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 on erinomainen valinta ammattikäyttöön tai vaativiin tehtäviin. Sen korkealaatuinen suorituskyky, kestävä muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan ja tehokkaan työvälineen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)