Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X13 Gen 2

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 -kannettava tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja kestävyyttä. Tämä laite on suunniteltu erityisesti vaativaa käyttöä varten. ThinkPad X13 Gen 2 -kannettavan tärkeimmät ominaisuudet ovat sen korkealaatuinen suoritin, käytännölliset ominaisuudet ja kestävä rakenne.

ThinkPad X13 Gen 2 -kannettava on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, joka mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan multitaskauksen. Sen laadukas näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joten voit nauttia viihde- ja työsisällöistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lenovon ThinkPad-sarja tunnetaan kestävyydestään, ja X13 Gen 2 ei ole poikkeus. Laite on valmistettu kestävistä materiaaleista ja se kestää kolhuja ja pudotuksia. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän kannettavan tietokoneen.

Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 -kannettavan muotoilu on tyylikäs ja ammattimainen, mikä sopii hyvin liikematkailijoille ja ammattikäyttäjille. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä myös helpon kuljettaa mukana. Lisäksi laitteessa on useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten ergonominen näppäimistö ja pitkäkestoinen akku, joka varmistaa, että voit työskennellä tehokkaasti missä tahansa.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 on suositeltava valinta niille, jotka tarvitsevat kestävän, suorituskykyisen ja käytännöllisen kannettavan tietokoneen. Sen korkealaatuinen rakenne, tehokas suoritin ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)