Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3

Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 on huippuluokan kannettava tietokone yritysasiakkaille ja ammattilaisille. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Lenovo on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkaista tuotteistaan, ja ThinkPad-sarja on erityisesti suunniteltu vaativiin työympäristöihin.

ThinkPad X1 Yoga G3 -malli on erittäin kevyt ja kannettava. Sen muokattava 14 tuuman Full HD -kosketusnäyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja käyttömukavuuden. Kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel Core -suorittimella, joka takaa nopean suorituskyvyn ja sulavan multitaskauksen. Lisäksi laitteessa on riittävästi tallennustilaa ja nopea SSD-levy, mikä mahdollistaa tiedostojen nopean tallentamisen ja siirtämisen.

ThinkPad X1 Yoga G3 tarjoaa myös käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten erinomaisen näppäimistön ja monipuoliset liitännät. Voit helposti kytkeä laitteen muihin laitteisiin, kuten ulkoiseen näyttöön tai tulostimeen. Lisäksi kannettavassa on pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Plussat:
– Erinomainen suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet
– Kevyt ja kannettava muotoilu
– Laadukas näyttö ja hyvä käyttömukavuus
– Tehokas suoritin ja riittävästi tallennustilaa

Miinukset:
– Hinta voi olla korkeampi kuin kilpailijoilla

Kokonaisuutena Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen työkäyttöön. Sen tehokkaat ominaisuudet ja laadukas suorituskyky varmistavat tehokkaan työskentelyn, ja kevyt muotoilu mahdollistaa helpon liikkuvuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)