Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3

Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 on erinomainen kannettava tietokone. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Siinä yhdistyy Lenovo-brändin laadukkuus ja ThinkPad-malliston kestävyys.

ThinkPad X1 Yoga G3 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja tehokkaan. Korkealaatuinen näyttö tarjoaa tarkan ja kirkkaan kuvan, jolloin voit nauttia elävästä visuaalisesta kokemuksesta. Kannettavaa voi myös käyttää tablettina, sillä se on varustettu kosketusnäytöllä ja sen näyttö voidaan kääntää kokonaan ympäri.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3:ssa on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, joten se tarjoaa sulavan ja nopean suorituskyvyn. Lisäksi se on varustettu pitkäkestoisella akulla, joka mahdollistaa käytön koko päivän ajan ilman huolta lataamisesta.

Kannettavan tietokoneen muotoilu on tyylikäs ja kestävä. Siinä yhdistyy magnesiumseoksesta valmistettu runko ja hiilikuituvahvisteiset saranat, jotka tekevät siitä kestävän ja kevyen. Tämä kannettava sopii erinomaisesti matkustavalle ammattilaiselle, joka arvostaa luotettavaa ja kestävää tietokonetta.

Ota Lenovo ThinkPad X1 Yoga G3 käyttöön ja nauti sen laadusta, kestävyydestä ja monipuolisista ominaisuuksista. Tämä kannettava tarjoaa sinulle tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta päivittäisessä työskentelyssäsi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)