Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 on erinomainen valinta, kun etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta. Tämä kannettava tietokone tarjoaa korkealaatuiset ominaisuudet ja suorituskyvyn, joka vastaa vaativimpiakin tarpeitasi.

Lenovo on tunnettu brändi, joka on noussut yhdeksi johtavista tietokonevalmistajista maailmassa. ThinkPad-sarja on erityisesti suunniteltu ammattilaisille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja käyttökokemusta.

ThinkPad X1 Carbon G7:ssä yhdistyy tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne. Sen hiilikuidusta valmistettu runko tekee siitä erittäin kevyen ja samalla vahvan. Sen ohut muotoilu tekee siitä erinomaisen matkakumppanin, sillä se mahtuu helposti mukaan laukkuun tai reppuun.

Tämän kannettavan tietokoneen suorituskyky ei jätä sinua kylmäksi. Uusimman sukupolven tehokas Intel-suoritin takaavat sulavan käyttökokemuksen ja mahdollistavat monia tehtäviä samanaikaisesti suorittamisen. Lisäksi sen nopea SSD-tallennustila takaa nopean käynnistymisen ja tiedostojen siirtämisen.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7:ssä on myös erinomainen näyttö. Sen 14 tuuman Full HD -näyttö tuottaa terävän ja värikylläisen kuvan, joka sopii erinomaisesti työskentelyyn ja viihtymiseen. Lisäksi sen pitkä akunkesto takaa, että voit työskennellä tai rentoutua ilman jatkuvaa lataamista.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 tarjoaa laadukkaan kannettavan tietokoneen kokemuksen. Sen luotettavuus, kestävyys ja tehokas suorituskyky tekevät siitä täydellisen valinnan vaativille ammattilaisille ja kaikille, jotka arvostavat huippuluokan tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)