Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 on erinomainen valinta, kun tarvitset tehokasta ja kestävää kannettavaa tyylikkäässä paketissa. Tämä malli, Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7, tarjoaa sinulle luotettavuutta ja suorituskykyä, joita tarvitset päivittäiseen työhön.

Lenovo on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tietokoneistaan, ja ThinkPad-sarja on aina ollut suosittu ammattilaisten keskuudessa. X1 Carbon G7 on tämän sarjan uusin malli, joka tarjoaa entistä parempaa suorituskykyä ja ominaisuuksia.

Tämän kannettavan yksi suurimmista vahvuuksista on sen ohut ja kevyt rakenne. Se painaa vain muutaman kilon ja on vain muutaman millin paksuinen, joten se on erittäin helppo ottaa mukaan matkoille tai kokouksiin. Lisäksi sen hiilikuiturakenne tekee siitä erityisen kestävän ja luotettavan.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7:ssä on myös erinomainen näyttö. Se on varustettu laadukkaalla Full HD -näytöllä, joka tarjoaa terävän kuvan ja elävät värit. Näytön koko on optimaalinen, joten voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia multimedian sisällöstä täysipainoisesti.

Tämän kannettavan suorituskyky on myös huippuluokkaa kiitos sen tehokkaan prosessorin ja suuren määrän muistia. Voit suorittaa vaativiakin tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti ilman hidastumista. Lisäksi sen pitkäkestoinen akku varmistaa, että voit työskennellä koko päivän ilman huolta lataamisesta.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7:ssä on myös useita liitäntöjä ja ominaisuuksia, kuten USB-C-portit, HDMI-liitäntä ja sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin. Nämä ominaisuudet mahdollistavat vaivattoman yhteyden muihin laitteisiin ja tietoturvan parantamisen.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 on erinomainen valinta, kun tarvitset luotettavaa, kestävää ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen ohut ja kevyt muotoilu yhdistettynä korkealaatuiseen näyttöön ja suorituskykyiseen sisältöön tekee siitä täydellisen työkalun päivittäisiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)