Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkuutta ja luotettavuutta vaativille käyttäjille. Tämä huippuluokan malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, joka tekee siitä ihanteellisen työskentelyyn ammattikäyttöön tai vaativiin projekteihin.

Tämä malleissa on kuudes sukupolvi suositusta ThinkPad X1 Carbon -sarjasta, joka tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen. Tehokas Intel-suoritin ja runsaasti muistia varmistavat nopean suorituskyvyn ja sulavan multitaskauksen. Lisäksi tässä mallissa on runsaasti tallennustilaa, joka mahdollistaa suuren määrän tiedostojen tallentamisen.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6:n mukana tulee upea 14 tuuman Full HD -näyttö, joka tarjoaa elävät värit ja terävän kuvanlaadun. Lisäksi tämä malli on suunniteltu kestäväksi ja kevyeksi, mikä tekee siitä helposti kannettavan ja sopivan matkailijoille.

Plussapuolina mainittakoon myös sisäänrakennettu tietoturvaominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru, jotka takaavat tietojen turvallisuuden. Lisäksi tämä malli tarjoaa erinomaisen akunkeston, joka mahdollistaa pitkät työskentelytunnit ilman tarvetta lataukselle.

Huolimatta kaikista näistä ominaisuuksista, Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6-kannettavan hinta on kilpailukykyinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)