Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6-7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6-7

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on kevyt ja tyylikäs kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Tämä kannettava on varustettu kuudennen sukupolven Intel Core -suorittimella, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa ja laaja valikoima liitäntämahdollisuuksia.

ThinkPad X1 Carbon G6 tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sen tarkan ja kirkkaan 14 tuuman Full HD -näytön ansiosta. Tämä näyttö tuottaa eloisia värejä ja teräviä yksityiskohtia, mikä tekee kuvien ja videoiden katselusta nautinnollista.

Kotelon valmistuksessa on käytetty kevyttä hiilikuitua, mikä tekee tästä kannettavasta erittäin kestävän ja kevyen. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin, jonka voi helposti ottaa mukaan minne tahansa.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6:ssa on myös erinomainen akun kesto, joka tarjoaa jopa 15 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Tämä mahdollistaa pitkien työpäivien suorittamisen ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Sen kevyt muotoilu ja pitkä akun kesto tekevät siitä ihanteellisen valinnan työhön ja matkustamiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)