Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on huippuluokan kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikematkustajille ja vaativiin työtehtäviin. Tämä kuudes sukupolvi ThinkPad X1 Carbon tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadun, joka on tyypillistä Lenovo-brändille.

ThinkPad X1 Carbon G6 -mallissa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana matkoilla. Kannettavassa on kestävä hiilikuituviimeistely, joka lisää laitteen kestävyyttä ja tekee siitä luotettavan valinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

Tässä kannettavassa on tehokas suoritin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn monipuoliseen työskentelyyn ja multitaskingiin. Laite sisältää myös runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää suuren määrän tiedostoja ja ohjelmistoja ilman ongelmia.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6:ssa on myös tarkka ja kirkas näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Näytön resoluutio mahdollistaa terävän kuvanlaadun ja tarkan väritoiston, mikä on erityisen tärkeää graafista suunnittelua tai mediahallintaa työskenteleville.

Kannettavassa on myös hyvä akunkesto, joka takaa luotettavan käyttöajan ilman tarvetta jatkuvasti ladata laitetta. Tämä on erityisen hyödyllistä matkoilla tai työskennellessäsi paikoissa, joissa pistorasia ei ole aina saatavilla.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on luotettava ja käytännöllinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Se on täydellinen valinta liikematkustajille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa työkalua päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)