Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6

Tässä tuotteen kuvaus Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 -mallista. Tämä kannettava tietokone on lennokas ja tehokas työkalu, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Lenovo on tunnettu brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

ThinkPad X1 Carbon G6:ssa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja erinomainen suorituskyky. Intelin tehokas prosessori varmistaa nopean suorituskyvyn ja tehokkaan multitaskingin. Tämä malli tarjoaa myös runsaasti tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen säilyttämisestä.

Lisäksi ThinkPad X1 Carbon G6:ssa on upea näyttö, joka toistaa värit tarkasti ja tarjoaa kirkkaan kuvan. Näytön resoluutio on erittäin korkea, joten voit nauttia terävistä yksityiskohdista ja tarkasta kuvasta.

Tämän mallin plussat sisältävät myös pitkän akunkeston, joten voit käyttää kannettavaa tietokonetta koko päivän ilman lataamista. Lisäksi mukana toimitettava käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia.

Vaikka ThinkPad X1 Carbon G6:ssa on monia positiivisia ominaisuuksia, on tärkeää mainita myös joitain haittoja. Tämä kannettava tietokone voi olla hieman kallis, mutta sen laatu ja suorituskyky ovat hintansa arvoisia. Lisäksi tämä malli saattaa olla hieman raskas, mikä voi olla haitta matkoilla.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on erittäin suositeltava kannettava tietokone, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, upean näytön ja pitkän akunkeston. Jos etsit luotettavaa työkalua, joka vastaa kaikkia tarpeitasi, tämä malli voi olla juuri sinulle sopiva valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)