Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 -kannettavalla tietokoneella on paljon tarjottavaa vaativille käyttäjille. Tämä tehokas kannettava tarjoaa laadukkaan rakenteen ja luotettavan suorituskyvyn.

ThinkPad X1 Carbon G6 -mallissa on tyylikäs ja kestävä hiilikuiturunko, joka tekee siitä erittäin kevyen ja kestävän. Tämän lisäksi kannettava on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkan kuvanlaadun ja kirkkaat värit.

Tietokoneen suorituskyvystä vastaa tehokas Intel Core -suoritin, joka mahdollistaa sujuvan multitaskingin ja nopeat laskentatehtävät. Lisäksi kannettavassa on riittävästi tallennustilaa ja nopea SSD-levy, joka takaa nopeat tiedonsiirtonopeudet.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on myös erittäin käytännöllinen kannettava. Siinä on taustavalaistu näppäimistö, joka helpottaa kirjoittamista hämärässä ympäristössä. Lisäksi kannettavaan sisältyy lukuisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB- ja HDMI-portit, mikä helpottaa ulkoisten laitteiden liittämistä.

Vaikka Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on erinomainen kannettava monella tapaa, siinä on myös muutamia haittoja. Yksi näistä on korkea hinta, joka voi olla esteenä budjettitietoisille ostajille. Lisäksi tietokoneen akunkesto voisi olla parempi, varsinkin pitkäkestoisia käyttötilanteita ajatellen.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon G6 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille ja vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta, kestävää ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas rakentelu, tehokas suorituskyky ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä huippuluokan vaihtoehdon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)