Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T580 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T580

Lenovo ThinkPad T580 on tehokas ja ammattimainen kannettava tietokone lenovo-yhtiöltä. Tämä kannettava tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta vaativille käyttäjille. ThinkPad T580 on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa terävän ja kirkkaan kuvan. Sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän.

ThinkPad T580:ssä on tehokas prosessori ja runsaasti muistia, mikä mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan moniajoisuuden ilman hidastumista. Käyttäjät voivat luottaa tähän kannettavaan kaikissa työtehtävissään ja monimutkaisemmissakin sovelluksissa.

Lenovo ThinkPad T580 sisältää myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten näppäimistön taustavalaistuksella. Tämä helpottaa töiden tekemistä huonossa valaistuksessa tai pimeissä tiloissa. Lisäksi kannettavassa on ergonominen ja mukava kosketusalusta, joka takaa käyttäjän mukavuuden pitkäaikaisessa käytössä.

T580:n liitännät ja portit tarjoavat monipuolisuutta ja mahdollistavat käyttäjän yhdistämisen muihin laitteisiin. Kannettava on varustettu HDMI-liitännällä, jolloin voit liittää sen helposti ulkoiseen näyttöön tai televisioon. USB-portit mahdollistavat useiden laitteiden kytkemisen samanaikaisesti.

Lenovo ThinkPad T580 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan, suorituskykyisen ja kestävän kannettavan tietokoneen. Tämä malli tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ja toiminnot, joiden avulla voit suorittaa työtehtäväsi tehokkaasti ja luotettavasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)