Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T490s-9 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T490s-9

Lenovo ThinkPad T490s on erittäin luotettava ja tehokas kannettava tietokone. Tämä ThinkPad-malli on suunniteltu erityisesti vaativiin työolosuhteisiin ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. ThinkPad T490s on varustettu Intelin tehokkaalla suorittimella ja suurella määrällä RAM-muistia, joten se selviytyy vaativimpienkin ohjelmistojen ja sovellusten käytöstä sujuvasti.

Lenovo ThinkPad T490s:ssä on tarkka ja kirkas 14 tuuman näyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden. Näytössä on myös käytännöllinen kosketusominaisuus, joka tekee navigoinnista helppoa ja intuitiivista. Lisäksi kannettavassa on erittäin kestävä ja ergonominen näppäimistö, joka takaa miellyttävän ja tehokkaan työskentelykokemuksen.

Lenovo ThinkPad T490s on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten se on täydellinen valinta liikkuvalle ammattilaiselle. Laadukas akku tarjoaa pitkän käyttöajan, joten voit työskennellä koko päivän ilman huolta lataamisesta. Lisäksi kannettavassa on monipuoliset liitännät, kuten USB-C ja HDMI, joten voit helposti liittää sen muihin laitteisiin ja näyttöihin.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad T490s on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen työtehtäviin. Sen kevyt muotoilu, tehokkuus ja kestävyys tekevät siitä täydellisen kumppanin niin toimistoon kuin matkoillekin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)