Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T15p Gen 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T15p Gen 2

Kuvaus: Lenovo ThinkPad T15p Gen 2 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativiin tehtäviin. ThinkPad-sarjan tunnettu kestävyys ja laadukas rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille.

ThinkPad T15p Gen 2:ssa yhdistyvät korkealaatuinen suorituskyky ja tyylikäs muotoilu. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka tarjoaa sulavan ja nopean suorituskyvyn. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tarvittavat tiedostosi ja ohjelmasi helposti.

Lenovo ThinkPad T15p Gen 2:ssa on myös useita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä entistä mukavampaa. Lämminvalkoinen taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa tehokkaan työskentelyn heikossa valaistuksessa. Lisäksi kannettavassa on laadukas näyttö, joka tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu kestämään. Sen vankka rakenne ja kestävät materiaalit tekevät siitä erittäin luotettavan valinnan päivittäiseen työkäyttöön. Lisäksi se sisältää ThinkShield-tietoturvaratkaisun, joka suojaa tärkeitä tietojasi ja pitää ne turvassa.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad T15p Gen 2 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen tehokas suorituskyky, luotettavuus ja käytännölliset ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn missä tahansa ympäristössä. Olitpa sitten kirjoittamassa dokumentteja, analysoimassa dataa tai muokkaamassa videoita, tämä kannettava tietokone vastaa tarpeitasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)