Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T15 Gen 2

Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone yrityskäyttöön. Tämän uuden sukupolven mallin suorituskyky perustuu tehokkaaseen prosessoriin ja runsaaseen muistiin, mikä tarkoittaa nopeaa ja sujuvaa käyttökokemusta. ThinkPad T15 Gen 2:ssa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat ja rikkaat värit. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan graafiseen suunnitteluun tai multimediaesityksiin.

Lenovo ThinkPad T15 Gen 2:ssa on kestävä ja tyylikäs muotoilu, joka kestää päivittäistä kulutusta. Siinä on myös intuitiivinen liitettävyys, joten voit helposti yhdistää muihin laitteisiin ja lisätarvikkeisiin. Lisäksi ThinkPad T15 Gen 2:ssa on pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa vaivattoman työskentelyn pitkilläkin työmatkoilla.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu tuomaan tehokkuutta ja käytännöllisyyttä liiketoiminnan tarpeisiin. Sen avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja luotettavasti. Luotettavuus onkin yksi ThinkPad-sarjan keskeisiä vahvuuksia.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 on laadukas ja suorituskykyinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Sen tehokas prosessori ja runsas muisti takaavat sujuvan käyttökokemuksen, ja pitkäkestoinen akku mahdollistaa työskentelyn liikkeellä ollessasi. T15 Gen 2:n kestävä muotoilu ja intuitiivinen liitettävyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon liiketoiminnan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)