Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i7-10510U/16/256SSD/14/FHD/W11P/B1
Lenovo ThinkPad T14s (2. gen) – i5-1135G7/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
699 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14s Gen 2

Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 on erinomainen valinta ammattikäyttöön suunnitelluksi kannettavaksi. Tämä kannettava tietokone tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja kestävyyden. Lenovo on tunnettu laadukkaista ja kestävistä kannettavistaan, ja ThinkPad-sarja on erityisesti suunniteltu vaativimpiin käyttöolosuhteisiin.

ThinkPad T14s Gen 2 -laitteen tarkkaan suunnitellut ominaisuudet varmistavat tehokkaan työskentelyn ja vaivattoman multitaskauksen. Laite on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka tarjoaa nopeaa suorituskykyä ja sulavaa käyttökokemusta. Lisäksi tässä kannettavassa on runsaasti tallennustilaa ja monipuoliset liitännät, joten voit helposti kytkeä laitteen erilaisiin ulkoisiin laitteisiin.

ThinkPad T14s Gen 2:n ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kätevän liikkuvalle ammattilaiselle. Voit helposti kuljettaa sitä mukanasi kokouksiin ja työmatkoille ilman, että se rasittaa selkääsi. Lisäksi tämä kannettava tarjoaa pitkän akunkeston, joten voit työskennellä tehokkaasti ilman tarvetta jatkuvasti ladata akkua.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 tarjoaa luotettavan ja kestävän vaihtoehdon ammattikäyttöön. Tämä laite yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, kevyen muotoilun ja pitkän akunkeston. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa ammattikäyttöön, tämä Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)