Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i7-10510U/16/256SSD/14/FHD/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
699 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14s Gen 1

Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisia suorituskykyominaisuuksia ja luotettavuutta. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja tarjoaa vankkaa suorituskykyä ja turvallisuutta.

Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 on varustettu tehokkailla komponenteilla, jotka tarjoavat nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Laite käyttää Intelin 10. sukupolven Core i5 -suoritinta, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja energiatehokkuutta. T14s Gen 1:n mukana tulee myös 8 GB:n RAM-muisti, joka takaa sujuvan moniajon ja nopean tiedonsiirron.

T14s Gen 1:ssä on myös erinomainen näyttö, joka tarjoaa tarkan ja kirkkaan kuvan. 14 tuuman Full HD -näyttö mahdollistaa tarkat yksityiskohdat ja elävät värit. Näytön kirkkaus ja kontrasti ovat myös erinomaisia, joten näet kaiken selkeästi.

Turvallisuus on myös erittäin tärkeää Lenovo ThinkPad T14s Gen 1:ssä. Laite on varustettu TPM 2.0 -sirulla ja sormenjälkitunnistimella, jotka varmistavat tietojesi turvallisuuden. Lisäksi ThinkShutter-suojamekanismi tarjoaa fyysisen peitteen web-kameralle, joka parantaa yksityisyyttäsi.

Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen vankka suorituskyky, upea näyttö ja korkea turvallisuustaso tekevät siitä täydellisen valinnan työympäristöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)