Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i7-10510U/16/256SSD/14/FHD/W11P/B1
Lenovo ThinkPad T14s (2. gen) – i5-1135G7/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
699 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14s Gen 1

Lenovon ThinkPad T14s Gen 1-3 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone ammattikäyttäjille. Tämä malli on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä vaativiin työtehtäviin. ThinkPad T14s Gen 1-3:ssa yhdistyvät erinomainen suorituskyky, käyttäjäystävällisyys ja kestävyys vankkaan ja eleganttiin muotoiluun.

ThinkPad T14s Gen 1-3:lla on tehokas prosessori, joka takaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan multitaskauksen. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tarvittavat tiedostot ja sovellukset.

Tämän kannettavan tietokoneen näyttö on korkealaatuinen ja tarkka, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin graafisiin tehtäviin. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen ja kirkkauden kaikissa valaistusolosuhteissa.

ThinkPad T14s Gen 1-3 on myös varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten hyvin toimivalla näppäimistöllä ja tarkalla kosketusalustalla. Lisäksi se tarjoaa laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitännän.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad T14s Gen 1-3 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)