Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i7-10510U/16/256SSD/14/FHD/W11P/B1
Lenovo ThinkPad T14s (2. gen) – i5-1135G7/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
699 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14s Gen 1

Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 on suorituskykyinen ja luotettava kannettava tietokone. Se on suunniteltu liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työvälineen. Tämä malli, ThinkPad T14s Gen 1, tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän suorituskykyä, kestävyyttä ja tyylikästä muotoilua.

Lenovo on tunnettu laadusta ja innovatiivisista ratkaisuista, ja ThinkPad-sarja edustaa heidän huippuluokan tuotteitaan. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen vaativille käyttäjille. ThinkPad T14s Gen 1:ssä on tehokas prosessori, joka tarjoaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa ja riittävästi muistia useiden sovellusten samanaikaiseen käyttöön.

ThinkPad T14s Gen 1:llä on myös erinomaiset liitännät ja laajennusmahdollisuudet. Se tarjoaa monia portteja, kuten USB-C, USB 3.1 ja HDMI, joiden avulla voit liittää laitteesi helposti ja nopeasti. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa helpon ja nopean internetyhteyden.

Tämä kannettava tietokone on myös erittäin kestävä. Sen kestävä rakenne ja vahvistettu näppäimistö takaavat, että se kestää kovemmassakin käytössä. ThinkPad T14s Gen 1 on suunniteltu läpäisemään vaativimmat testit ja täyttämään korkeimmat laatuvaatimukset.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad T14s Gen 1 on erinomainen valinta liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työvälineen. Sen suorituskyky, kestävyys ja laadukas muotoilu tekevät siitä erinomaisen työvälineen vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)