Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T14 (1. gen) – i5-10210U/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14 (1. gen) – i5-10210U/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/B1
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T14s (1. gen) – i7-10510U/16/256SSD/14/FHD/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
559 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14 Gen 1

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 on kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä kannettava tietokone edustaa Lenovo ThinkPad -sarjan huippuluokkaa ja sopii erinomaisesti vaativiin työtehtäviin.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja suurella muistilla, joka mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan moniajoisuuden. Sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljetettavan ja sopivan työvälineen matkustaville ammattilaisille.

Tämä ThinkPad-malli tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen. Sen ergonominen näppäimistö takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen ja korkealaatuinen näyttö tarjoaa tarkat ja eloisat kuvat. Lisäksi Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 on varustettu monipuolisilla liitännöillä, kuten USB-C-portilla ja HDMI-liitännällä, joiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Sen kestävä rakenne ja korkealaatuiset komponentit takaavat pitkäikäisen käytön ilman kompromisseja suorituskyvyssä ja luotettavuudessa.

Hanki Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 ja nauti alan johtavan brändin tarjoamasta laadusta ja suorituskyvystä. Tämä kannettava tietokone tekee työskentelystäsi sujuvaa ja tehokasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)