Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T14 G1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T14 G1

Lenovo ThinkPad T14 G1 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. T14 G1 on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän työkumppanin.

Tämä Lenovo ThinkPad T14 G1 -malli tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja suorituskyvyn, joka sopii vaativampaankin työskentelyyn. Kannettavassa on tehokas suoritin ja runsaasti muistia, joten se pystyy käsittelemään vaativampiakin tehtäviä sujuvasti. Lisäksi T14 G1:n näyttö tarjoaa tarkat ja eloisat värit, joten kuvien ja videoiden katselu on nautinnollista.

Lenovo ThinkPad T14 G1 on myös erittäin kestävä ja luotettava. Kannettava on testattu läpäisemään erilaiset sertifikaatit, jotka takaavat sen kestävyyden erilaisissa olosuhteissa. Lisäksi ThinkPad -sarja tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan, joten voit luottaa siihen, että tämä kannettava kestää pitkään.

T14 G1:n muotoilu on elegantti ja tyylikäs. Kannettava on kevyt ja helppo ottaa mukaan, joten voit työskennellä missä tahansa tarvitsetkin. Lisäksi ThinkPad -sarjan näppäimistö on miellyttävä käyttää ja tarjoaa erinomaisen työskentelykokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad T14 G1 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen suorituskyky, kestävyys ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä täydellisen työkumppanin, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset päivittäisessä työssäsi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)