Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo ThinkPad P53 – i7-9750H/32/512SSD/15/FHD/T1000/W10P/A2
Lenovo Thinkpad P53 – i7-9850H/64/512SSD/15/FHD/T2000/W11P/A2
Lenovo ThinkPad P53 – i7-9850H/32/1TBSSD/15/FHD/RTX3000/W11P/A2
Lenovo ThinkPad P53 – i7-9850H/32/512SSD/15/FHD/RTX3000/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
1 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P53 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P53

Lenovo ThinkPad P53 on kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja tehon ammattikäyttöön. Tämä malli kuuluu Lenovo ThinkPad -sarjaan, joka tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan.

ThinkPad P53:ssa on laadukas ja tyylikäs muotoilu, joka sopii vaativampaankin työympäristöön. Kannettavassa on suuri ja terävä näyttö, joka tarjoaa elävien värien ja yksityiskohtien tarkkuutta. Näyttö mahdollistaa ergonomisen työskentelyn pitkiäkin tunteja ilman väsymistä.

Tämän ThinkPad-mallin suorituskyky on erinomainen. Siinä on tehokas prosessori ja runsaasti muistia, mikä takaa nopeat ja jouhevasti sujuvat työskentelykokemukset. Lisäksi P53:ssa on erityinen näytönohjain, joka mahdollistaa vaativampien grafiikka- ja suunnittelutyökalujen käytön.

Lenovo ThinkPad P53:lla on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin, joka tarjoaa sinulle nopean ja turvallisen tavan kirjautua laitteeseen. Lisäksi se tarjoaa monia erilaisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja ja HDMI-liitännän, joiden avulla voit liittää laitteen helposti muihin laitteisiin.

Kokonaisuudessaan Lenovo ThinkPad P53 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen vankka rakenne, tehokas suorituskyky ja hyödylliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin työpäiviesi tueksi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)