Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad P52 – i7-8850H/32/512SSD/15/FHD/IPS/P3200/B1
Lenovo Thinkpad P52 – i7-8850H/32/1TB/15/FHD/IPS/QP3200/C1
Lenovo Thinkpad P52 – i7-8850H/32/512SSD/15/FHD/IPS/P2000/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
749 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P52 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P52

Lenovo ThinkPad P52 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone ammattikäyttöön. Tämä malli tarjoaa erinomaiset suorituskykyominaisuudet ja sen avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. ThinkPad P52:ssä on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkan värin ja terävän kuvanlaadun. Kannettavassa on myös kestävä rakenne, joka kestää päivittäisessä käytössä.

Lenovo ThinkPad P52 -mallissa on tehokas prosessori ja suuri määrä muistia, mikä mahdollistaa moniajotyön ja nopean tiedonkäsittelyn. Kannettavassa on myös runsaasti tallennustilaa, joka mahdollistaa suuren määrän tiedostojen tallentamisen.

ThinkPad P52:ssä on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kattavat liitännät, pitkäkestoinen akku ja ergonominen näppäimistö. Tämä kannettava tarjoaa myös erinomaisen tietoturvan, jotta voit pitää tiedot turvassa.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad P52 on erinomainen valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)