Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P52-2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P52-2

Lenovo ThinkPad P52 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet vaativiin työtehtäviin. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Lenovo ThinkPad P52:ssa on vankka ja kestävä rakenne, joka kestää kovempaakin käyttöä. Sen 15,6 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii hyvin työskentelyyn ja viihteeseen.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel Core -suorittimella, joka tarjoaa nopean ja sulavan suorituskyvyn. Se myös sisältää runsaasti muistia ja tallennustilaa, joten voit tallentaa ja käyttää suuria tiedostoja vaivattomasti.

Lenovo ThinkPad P52:ssa on myös useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja, HDMI-liitäntä ja Ethernet-portti, joten voit helposti liittää lisälaitteita ja laajentaa työskentelymahdollisuuksiasi.

Plussat:
– Tehokas suorituskyky
– Luotettava rakenne
– Selkeä ja terävä näyttö
– Runsaasti muistia ja tallennustilaa
– Monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Miinukset:
– Painava ja massiivinen koko, ei ehkä ihanteellinen matkakäyttöön

Kokonaisuutena Lenovo ThinkPad P52 on erinomainen valinta ammattikäyttöön, tarjoten tehokkuutta, luotettavuutta ja laadukasta suorituskykyä. Sen vankka rakenne ja laaja valikoima ominaisuuksia tekevät siitä täydellisen kumppanin vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)