Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P51s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P51s

Lenovo ThinkPad P51s on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Sen suorituskyky ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin työtehtäviin. ThinkPad P51s:ssä yhdistyvät laadukas suorituskyky ja ohut muotoilu. Tämä kannettava tietokone tarjoaa tehokasta toimintaa ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyäsi. Lenovo on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkaasta rakenteestaan, ja ThinkPad P51s ei tee poikkeusta.

ThinkPad P51s:ssä on erinomainen näyttö, joka tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan. Tämä on erityisen tärkeää, jos teet paljon grafiikkaan liittyviä töitä tai nautit leffojen katsomisesta korkealaatuisena. Kannettavassa on myös tehokas suoritin ja runsaasti muistia, joten se pystyy käsittelemään vaativiakin tehtäviä sujuvasti.

Lenovo ThinkPad P51s on myös erittäin kestävä ja turvallinen kannettava tietokone. Sen rakenteen ansiosta se kestää koviakin iskuja ja yllättäviä tilanteita. Tämä on erityisen tärkeää, jos työskentelet liikkuvalle alustalle tai matkustat usein. ThinkPad P51s:ssä on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistus ja TPM-siru, jotka auttavat suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad P51s on erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen ohut muotoilu, tehokkaat ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen työvälineen vaativiin töihin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)