Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P1 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P1 G3

Lenovo ThinkPad P1 G3 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadun. Tämä malli on suunniteltu ammattikäyttöön ja tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia.

Lenovo on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tietokoneistaan, ja ThinkPad P1 G3 ei ole poikkeus. Tämä kannettava tietokone tarjoaa erittäin nopean suorittimen, joka takaa tehokkaan suorituskyvyn kaikissa tehtävissäsi. Olitpa sitten luomassa grafiikkaa, käynnistämässä monia sovelluksia samanaikaisesti tai suorittamassa raskaita tehtäviä, tämä kannettava selviytyy niistä helposti.

ThinkPad P1 G3:ssa on myös upea näyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkan värin toiston. Olitpa sitten katselemassa elokuvia, editoimassa videoita tai tarkastelemassa tarkkoja kuvia, tämä näyttö tekee kokemuksestasi entistäkin paremman.

Kannettava tietokone on myös kevyt ja helppo kuljettaa mukanasi. Se sopii täydellisesti liikkuvaan työskentelyyn tai matkailuun. Voit helposti pitää yhteyttä työtovereihin ja asiakkaisiin missä tahansa oletkin.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad P1 G3 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen ammattikäyttöön. Sen laadukkaat ominaisuudet, nopea suorituskyky ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen työvälineen pitkäaikaiseen käyttöön. Tämä kannettava tietokone auttaa sinua saavuttamaan parhaan suorituskyvyn ja tuottavuuden jokapäiväisissä tehtävissäsi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)