Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad P1 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad P1 G2

Tämä Lenovo ThinkPad P1 G2-1 kannettava tietokone on huippuluokan suorituskykyinen ja luotettava työkalu vaativien tehtävien suorittamiseen. Tämä malli edustaa Lenovo ThinkPad -sarjan uusinta sukupolvea, tarjoten entistä tehokkaamman suorituskyvyn ja kehittyneemmän teknologian.

Lenovo ThinkPad P1 G2-1 -kannettavassa on käytettävissä korkealaatuinen laite, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Sen suorituskyky perustuu tehokkaaseen Intel Core -suorittimeen, joka takaa tehokkaan ja nopean toiminnan. Tämä kannettava tietokone sisältää myös runsaasti muistia ja tallennustilaa, jotta voit tallentaa ja käsitellä suuria tiedostomääriä ilman ongelmia.

Lenovo ThinkPad P1 G2-1 -kannettavan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu myös sen huippuluokan näyttö. Laadukas ja tarkka näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, mikä tekee siitä täydellisen työskentelyyn ja media-analyysiin. Lisäksi tämän mallin näppäimistö on ergonominen ja miellyttävä käyttää, joten voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti.

Lenovo ThinkPad P1 G2-1 -kannettava on suunniteltu kannettavuutta ja kestävyyttä ajatellen. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helposti kuljetettavan, olitpa sitten liikkeellä tai toimistossa. Lisäksi tämän kannettavan kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lenovo ThinkPad P1 G2-1 on erinomainen valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, laadukkaan näytön ja kestävän rakenteen. Tämä kannettava tietokone täyttää vaativimmatkin tarpeet ja on ihanteellinen työkalu ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkumppanin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)