Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad L590 – i5-8265U/8/256SSD/15/FHD/W10P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
389 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L590 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L590

Lenovo ThinkPad L590 on laadukas ja kestävä kannettava tietokone Lenovo-merkiltä. Se on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä sekä monipuolisia ominaisuuksia. ThinkPad L590:ssä yhdistyvät tyylikäs muotoilu, tehokas tehonhallinta ja luotettava tietoturva.

ThinkPad L590:ssä on erinomainen tietokoneen suorituskyky, joka takaa nopean ja tehokkaan toiminnan. Käyttäjät voivat suorittaa monia tehtäviä saumattomasti ilman viivettä tai hidastumista. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat suorituskykyä vaativiin tehtäviin, kuten graafisen suunnittelun, tiedonkäsittelyn tai ohjelmistokehityksen.

ThinkPad L590:ssä on myös monipuoliset liitännät ja portit, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan työntekijöille, jotka tarvitsevat monipuolisia yhteysmahdollisuuksia. Siinä on esimerkiksi HDMI-portti, USB-C-portti, useita USB-portteja ja langaton verkkoyhteys. Näiden ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat liittää helposti erilaisia laitteita ja tarvikkeita, kuten ulkoisia näyttöjä, tulostimia ja langattomia hiiriä.

Tietoturva on myös yksi ThinkPad L590:n tärkeimmistä ominaisuuksista. Siinä on monitasoinen tietoturvaohjelmisto, joka auttaa suojaamaan tietokonetta haitallisilta ohjelmilta ja uhilta. Tämä antaa käyttäjille mielenrauhan ja varmuuden siitä, että heidän tietonsa ovat turvassa ja suojattuja.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad L590 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävää, suorituskykyistä ja turvallista kannettavaa tietokonetta. Sen tyylikäs muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työskentelyyn missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)