Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L490

Tämä kannettava tietokone on Lenovo ThinkPad L490. ThinkPad L490 on kestävä ja luotettava kannettava tietokone, joka on suunniteltu vastaamaan liiketoiminnan tarpeisiin. Sen tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen.

ThinkPad L490 on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intelin prosessorilla ja suurella määrällä muistia, joka takaa sulavan ja nopean suorituskyvyn. Lisäksi sen 14 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvanlaadun.

Tämä kannettava tietokone on myös erittäin yhteensopiva ja liitettävyys on helppoa sen lukuisien porttien avulla. Voit liittää siihen ulkoisia laitteita, kuten näyttöjä, hiiriä ja tulostimia, helposti ja vaivattomasti.

Lenovo ThinkPad L490 on ihanteellinen valinta liikematkailijoille, opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen päivittäisiin tarpeisiinsa. Sen kestävyys, suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikkiin työtehtäviin.

Huomaa, että tämä tuote ei sisällä erillistä tuotetta kuvaavaa osien numerointia tai muita yksityiskohtia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)