Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad L480 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
269 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L480 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L480

Tämä Lenovo ThinkPad L480 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Sen vankka rakenne takaa kestävyyden ja luotettavuuden päivittäiseen käyttöön. Laite on varustettu Intelin prosessorilla, joka tarjoaa suorituskykyä ja nopeutta kaikissa tehtävissäsi. ThinkPad L480:ssä on myös laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan.

Lenovo on tunnettu brändi, joka on saanut mainetta laadustaan ja käyttäjäystävällisyydestään. ThinkPad-malliston avulla Lenovo on yhdistänyt vahvan suorituskyvyn, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden yhteen pakettiin.

ThinkPad L480 -mallissa on monia etuja. Sen ergonominen näppäimistö on miellyttävä käyttää ja takaa tehokkaan ja tarkan kirjoituskokemuksen. Lisäksi kannettavassa on monia liitäntämahdollisuuksia, joiden avulla voit liittää helposti erilaiset lisälaitteet ja varusteet.

Toisaalta, ThinkPad L480:llä on myös muutama miinuspuoli. Sen akkukesto voisi olla pidempi, ja tietyissä tilanteissa se voi aiheuttaa lievää melua. Kuitenkin nämä puutteet eivät ole merkittäviä verrattuna sen kokonaisvaltaisiin ominaisuuksiin ja suorituskykyyn.

Yhteenvetona, Lenovo ThinkPad L480 on erinomainen valinta, kun tarvitset luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen laadukas suorituskyky, hyvät liitäntämahdollisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)