Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad L480 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
269 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L480 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L480

Lenovo ThinkPad L480 on kestävä ja tehokas kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. ThinkPad-sarjalle tyypillinen laadukas suunnittelu ja kestävä rakenne tekevät tästä kannettavasta tietokoneesta ihanteellisen valinnan niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin.

ThinkPad L480:ssa on tarkka 14 tuuman Full HD -näyttö, joka tarjoaa selkeän ja värikylläisen kuvan. Tehokas suoritin ja riittävästi muistia mahdollistavat sulavan ja nopean käytön. Lisäksi kannettavassa on tarpeeksi tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi.

Lenovo ThinkPad L480:ssa on myös useita käteviä liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C, HDMI ja USB 3.0 -portit. Näiden ansiosta voit helposti liittää erilaisia oheislaitteita, kuten näyttöjä, tulostimia ja ulkoisia kiintolevyjä. Lisäksi kannettavassa on langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden.

Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat hyvää suorituskykyä, luotettavuutta ja kestävää suunnittelua. Lenovo ThinkPad L480 tarjoaa kaiken tarvittavan niin työskentelyyn kuin viihtymiseenkin. Se on loistava valinta niille, jotka haluavat luotettavan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)