Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad L14 (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2
Lenovo Thinkpad L14 (1. gen) – i5-10210U/8/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
499 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L14 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L14

Lenovo ThinkPad L14 on erinomainen valinta kannettavaksi tietokoneeksi. Tämä laite tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, josta Lenovo on tunnettu. ThinkPad L14:llä on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää päivittäistä käyttöä ja matkustamista.

Tämän kannettavan tietokoneen tärkeimmät tekniset ominaisuudet sisältävät tehokkaan prosessorin, runsaan muistin ja nopean tallennustilan. Voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Lisäksi laitteessa on selkeä 14-tuumainen näyttö, joka tarjoaa elävän ja tarkan kuvanlaadun.

Lenovo ThinkPad L14:ssa on myös käteviä toimintoja, kuten sisäänrakennettu webcam, jonka avulla voit pitää yhteyttä perheen ja ystävien kanssa videopuheluiden avulla. Lisäksi kannettavassa tietokoneessa on monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit liittää laitteeseen lisälaitteita.

Vaikka Lenovo ThinkPad L14 on erinomainen valinta, on tärkeää huomata, että tämä laite on suunniteltu ennen kaikkea ammattikäyttöön. Se ei ehkä sovellu vaativiin pelitarpeisiin tai graafisen suunnittelun tehtäviin. Kannettavan akkukesto voi myös vaihdella käytön mukaan.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad L14 on korkealaatuinen ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja käteviä toimintoja. Se sopii erinomaisesti ammattikäyttöön ja päivittäiseen työskentelyyn. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad L14 on oikea valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)