Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L14 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L14 G3

Lenovo ThinkPad L14 G3 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta. Tämä upea malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet.

Lenovo ThinkPad L14 G3 on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa sulavan suorituksen kaikissa tehtävissäsi. Suuri näyttö tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan, joten voit nauttia multimedian sisällöstä täysipainoisesti. Lisäksi tässä kannettavassa on riittävästi tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tiedostosi ja ohjelmasi helposti saatavilla.

Lenovo ThinkPad L14 G3 on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Tämä kannettava on myös erittäin kätevä matkustamiseen, sillä se on kevyt ja helppo kantaa mukana.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad L14 G3 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen vankka suorituskyky, laadukas rakenne ja monipuoliset ominaisuudet takaavat, että voit suorittaa työtehtäväsi tai nauttia viihteestä täysin rinnoin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)