Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad 13s G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad 13s G2

Lenovo ThinkPad 13s G2 ITL on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä malli kuuluu Lenovo ThinkPad -sarjaan, joka on tunnettu kestävyydestään ja erinomaisesta käyttökokemuksesta.

ThinkPad 13s G2 ITL -kannettavassa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää kovaakin käyttöä. Laite on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, joka tarjoaa sulavan ja nopean suorituskyvyn kaikkiin tehtäviin. Ammattikäyttöön suunniteltu kannettava tietokone on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka toistaa kirkkaat ja tarkat värit. Isokokoisesta näytöstä on helppo nauttia työskennellessä tai viihdyttäessä itsensä lempiohjelmilla.

Lenovo ThinkPad 13s G2 ITL tarjoaa myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Lähtö- ja tuloliitännät tekevät yhteensopivuudesta helppoa ja monipuolistavat laitteen käyttömahdollisuuksia. Laitteessa on myös pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa monipuolisen käytön ilman jatkuvaa lataamista.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad 13s G2 ITL on luotettava ja suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealaatuisen käyttökokemuksen. Sen kestävä rakenne ja tehokas suoritin tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Se on luotettava ja monipuolinen kumppani kaikissa päivittäisissä tietokoneen tarpeissa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)