Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkBook 14 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkBook 14 G2

Lenovo ThinkBook 14 G2 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä malli on varustettu laadukkaalla Intelin prosessorilla, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan käytön erilaisiin tehtäviin.

ThinkBook 14 G2:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen ohut ja kevyt rakenne mahdollistaa helpon liikuteltavuuden ja mukavan käyttökokemuksen.

Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös erinomaiset näytön ominaisuudet. Sen 14-tuumainen Full HD -näyttö takaa tarkan kuvanlaadun ja eloisat värit, mikä sopii erinomaisesti multimediakäyttöön ja työskentelyyn. Lisäksi siinä on monipuoliset liitännät, kuten USB-C- ja HDMI-portit, mikä helpottaa ulkoisten laitteiden liittämistä.

ThinkBook 14 G2:ssa on myös erinomainen akunkesto, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan matkoille ja liikkuvaan työskentelyyn. Kannettavassa on myös käytännölliset ominaisuudet, kuten taustavalaistu näppäimistö ja tarkka kosketuslevy, jotka tekevät työskentelystä entistä helpompaa ja mukavampaa.

Yhteenvetona Lenovo ThinkBook 14 G2 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta suorituskykyä, kestävää muotoilua ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen niin työ- kuin vapaa-ajan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)