Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkBook 14 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkBook 14 G2

Lenovo ThinkBook 14 G2 -kannettava tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja tehokkuutta. Sen elegantti muotoilu yhdistyy monipuolisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät siitä ihanteellisen työvälineen niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kannettavassa hyödynnetään uusimpia teknologioita ja innovaatioita, jotka varmistavat sujuvan ja tehokkaan käyttökokemuksen. Lenovo ThinkBook 14 G2 sopii vaativaankin käyttöön ja tarjoaa luotettavuutta sekä suorituskykyä. Se on luotettava kumppani niin työmatkoilla kuin toimistolla työskennellessä. Laadukkaat komponentit ja kestävä rakenne takaavat kannettavan pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)