Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Legion Y520 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laadukkaan grafiikan, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen. Tämä kannettava tietokone on ihanteellinen valinta pelaajille, jotka haluavat nauttia peleistä missä tahansa. Sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukanaan. Jos olet intohimoinen pelaaja, Lenovo Legion Y520 on loistava valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)