Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat LENOVO kannettava tietokoneen virtalähde tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta LENOVO kannettava tietokoneen virtalähde

LENOVO kannettavan tietokoneen virtalähde on laadukas ja luotettava virtalähde, joka on suunniteltu käytettäväksi LENOVO-kannettavien tietokoneiden kanssa. Tämä virtalähde on erittäin kätevä, sillä se mahdollistaa kannettavan tietokoneen käytön ilman akun lataamista. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa varmistaa, että hänen LENOVO-kannettavansa pysyy käynnissä pitkään ja että hän voi käyttää sitä missä tahansa ilman huolta akun kestosta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)