Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo IdeaPad Yoga 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo IdeaPad Yoga 2

Lenovo IdeaPad Yoga 2 on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työhön kuin vapaa-aikaan. Sen erikoisuutena on kääntyvä näyttö, joka mahdollistaa sen käytön niin kannettavana tietokoneena kuin tabletinakin. Tämä tekee siitä erittäin kätevän valinnan esimerkiksi opiskelijoille tai matkustaville työntekijöille. Lenovo IdeaPad Yoga 2 on myös erittäin kevyt ja ohut, joten sen kuljettaminen on helppoa. Sen tehokkaat ominaisuudet takaavat nopean ja sujuvan käytön. Jos etsit monipuolista ja kätevää kannettavaa tietokonetta, Lenovo IdeaPad Yoga 2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)