Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Ideapad Y700 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Ideapad Y700

Lenovo Ideapad Y700 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille ja vaativiin käyttötarkoituksiin. Tämä tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen, joten voit nauttia peleistä ja muista vaativista sovelluksista ilman viivettä. Lenovo Ideapad Y700 on myös varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkan värin toiston. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)