Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Ideacentre Y700 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Ideacentre Y700 TWR

Lenovo Ideacentre Y700 TWR on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen ja monipuoliseen käyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennustilan, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi videoiden editointiin ja suurten tiedostojen käsittelyyn. Ideacentre Y700 TWR on myös erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Lenovo Ideacentre Y700 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)