Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo 11e Yoga Gen 6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo 11e Yoga Gen 6

Lenovo 11e Yoga Gen 6 on kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisuutta ja kestävyyttä. Tämä Lenovo-malli on suunniteltu erityisesti opiskeluun ja työntekoon.

Lenovo 11e Yoga Gen 6 -kannettavassa yhdistyy laadukas suorituskyky ja käytännöllisyys. Tämä kannettava tietokone sopii hyvin niin opiskelijan kuin ammattilaisenkin tarpeisiin. Laite on varustettu monikosketustoiminnolla, joka mahdollistaa helpon ja nopean käytön.

Lenovo 11e Yoga Gen 6 tarjoaa hyvän akunkeston, joka mahdollistaa pitkän työskentelyn ilman tarvetta ladata konetta usein. Lisäksi tämä kannettava tietokone on erityisen kestävä, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin arjen haasteisiin.

Lenovo 11e Yoga Gen 6 -mallissa yhdistyvät kätevyys ja monipuolisuus. Laite on varustettu käännettävällä näytöllä, joka mahdollistaa kannettavan tietokoneen käytön myös tablettilaitteena. Näin ollen tämä kannettava sopii erinomaisesti niin työskentelyyn kuin viihdekäyttöönkin.

Tämän Lenovo-mallin suorituskykyä ei kannata aliarvioida. Se on varustettu tehokkaalla prossesorilla ja riittävällä muistilla, jotta voit ajaa vaativiakin ohjelmistoja tai pelata pelejä sujuvasti. Lisäksi laitteessa on riittävästi tallennustilaa, joten voit säilyttää kaiken tarvitsemasi tiedon turvallisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lenovo 11e Yoga Gen 6 on luotettava ja monipuolinen kannettava tietokone. Sen kestävä rakenne, käytännölliset ominaisuudet ja hyvä suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan niin opiskeluun kuin työntekoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)