Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Kramer KW-11 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Kramer KW-11

Kramer KW-11 on langaton HDMI-lähetin ja vastaanotin, joka mahdollistaa korkealaatuisen kuvan ja äänen siirron laitteiden välillä ilman kaapeleita. Tämä tuote on erinomainen valinta, jos haluat välttää kaapeliviidakkoa ja siirtää signaalia langattomasti. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiteatterijärjestelmään tai kokoushuoneeseen. Asiakkaan kannattaa hankkia Kramer KW-11, jos haluaa nauttia korkealaatuisesta kuvasta ja äänestä ilman kaapeleita.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)