Koronavirus


Täältä löydät ajankohtaiset tiedot COVID-19 koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksista toimintaamme.

Muutamia alla mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta, toimintamme jatkuu myös poikkeustilanteen aikana täysin normaalisti. Kysymyksissä soita 010 338 9660 tai ota yhteyttä chatin tai yhteydenottopyynnön kautta.


Ei noutoja toistaiseksi

Henkilöstön ja asiakkaiden terveyden turvaamiseksi, olemme poistaneet toistaiseksi noutovaihtoehdon käytöstä.

Jo sovitut noudot saa toki noutaa sovitusti.

Maksuton kotiinkuljetus

Noutovaihtoehdon poistumisen myötä haluamme tarjota asiakkaalle turvallisen tavan ostaa. Tämän vuoksi tarjoamme nyt kaikkiin yli 29€ tilauksiin ainakin toukokuun loppuun saakka maksuttoman Posti express kotiinkuljetus palvelun, jossa paketti toimitetaan oven taakse sovittuna ajankohtana.

Uudenmaan sulku

Uudenmaan läänin rajojen sulku ei vaikuta toimintaamme millään tavalla, kaikki tilaukset kulkevat kaikkialle suomeen normaalisti. Sulku vaikuttaa vain henkilöliikenteeseen, ei tavaraliikenteeseen.

Pidennetty, maksuton 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Maksuttoman kotiinkuljetuksen lisäksi saat nyt myös maksuttoman, pidennetyn 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit siis kokeilla tuotetta kotona vapaasti ja palauttaa 30 päivän sisällä tilauksesta, jos et ole tyytyväinen. Palautusoikeus koskee myyntiehtojen rajoissa myös yrityksiä.

30 päivää maksuaikaa, laskut ja osamaksut

Saat 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tueksi esimerkiksi OP:n tarjoamalla OP laskulla korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää! OP laskulla ja monilla muilla vaihtoehdoilla voit maksaa myös osissa.

Yrityksille löytyy mm. Collector B2B lasku. Suuremmissa erissä ole suoraan yhteydessä meihin chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen info@grenius.fi

Tuotteiden puhtaus

Meillä tuotteet puhdistetaan aina huolellisesti sekä sisältä että ulkoa erikoiskemikaaleilla ja paineilmalla huolimatta siitä, onko meneillään poikkeustilanne vai ei. Nyt poikkeustilanteessa tuotteet puhdistetaan tehostetusti.

Henkilöstön terveys

Henkilöstö tulee töihin vain terveenä ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Mitään poikkeuksia ei sallita. Näin turvaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden.

Toiminta jatkuu muuten normaalisti!

Lukuunottamatta näitä asioita, toimintamme jatkuu täysin normaalisti. Toimitukset lähtevät ja saapuvat ajallaan jne.

Suuren kysynnän vuoksi, etätyötarvikkeista voi olla ajoittain puutetta, mutta pyrimme vastaamaan kysyntään parhaamme mukaan.