Koronavirus


Täältä löydät ajankohtaiset tiedot COVID-19 koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksista toimintaamme.

Muutamia alla mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta, toimintamme jatkuu myös poikkeustilanteen aikana täysin normaalisti. Kysymyksissä soita 010 338 9660 tai ota yhteyttä chatin kautta.

Tiedot päivitetty 8.10.2021


Maskit

Henkilöstön ja asiakkaiden terveyden turvaamiseksi, käytäthän maskia jos käyt paikan päällä. Mekin käytämme!

Noutovaraston odotustila on rajallinen. Jos on jonoa, jonotathan ulkona. Asiakkaita palvellaan saapumisjärjestyksessä.

Verkkokaupasta noudolla ostetut tilaukset voi noutaa paikan päältä noutovarastoltamme. Yleensä 2h tilauksesta arkisin klo 10 -16 välillä. Saat ilmoituksen sähköpostiin kun tuote noudettavissa.

Kysy tarvittaessa lisää esimerkiksi chatissamme.

Pidennetty, maksuton 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Maksuttoman kotiinkuljetuksen lisäksi saat nyt käytetyille tuotteille myös maksuttoman, pidennetyn 60 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit siis kokeilla tuotetta kotona vapaasti ja palauttaa 60 päivän sisällä tilauksesta, jos et ole tyytyväinen. Palautusoikeus koskee myyntiehtojen rajoissa myös yrityksiä. Uusille, avaamattomille tuotteille tuotteille vaihto- ja palautusoikeus on 30 päivää.

60 päivää maksuaikaa, laskut ja osamaksut

Saat Grenius laskulla 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa 60 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tueksi. Voit maksaam yös osamaksulla, myös 60 päivän jälkeen.

Yrityksille kulutonta maksuaikaa tarjoamme on 45 päivää. Suuremmissa erissä ole suoraan yhteydessä meihin chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen info@grenius.fi

Tuotteiden puhtaus

Meillä tuotteet puhdistetaan aina huolellisesti sekä sisältä että ulkoa erikoiskemikaaleilla ja paineilmalla huolimatta siitä, onko meneillään poikkeustilanne vai ei. Nyt poikkeustilanteessa tuotteet puhdistetaan tehostetusti.

Henkilöstön terveys

Henkilöstö tulee töihin vain terveenä ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Mitään poikkeuksia ei sallita. Näin turvaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden.

Toiminta jatkuu muuten normaalisti!

Lukuunottamatta näitä asioita, toimintamme jatkuu täysin normaalisti. Toimitukset lähtevät ja saapuvat ajallaan jne.

Suuren kysynnän vuoksi, etätyötarvikkeista voi olla ajoittain puutetta, mutta pyrimme vastaamaan kysyntään parhaamme mukaan.