Koronavirus


Täältä löydät ajankohtaiset tiedot COVID-19 koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksista toimintaamme.

Muutamia alla mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta, toimintamme jatkuu myös poikkeustilanteen aikana täysin normaalisti. Kysymyksissä soita 010 338 9660 tai ota yhteyttä chatin kautta.

Tiedot päivitetty 28.10.2020


Ei suoramyyntiä paikan päällä toistaiseksi

Henkilöstön ja asiakkaiden terveyden turvaamiseksi, suoramyynti paikan päältä ei ole toistaiseksi mahdollista.

Verkkokaupasta noudolla ostetut tilaukset voi noutaa paikan päältä noutovarastoltamme. Yleensä 2h tilauksesta arkisin klo 10 -16 välillä. Saat ilmoituksen sähköpostiin kun tuote noudettavissa.

Kysy tarvittaessa lisää esimerkiksi chatissamme.

Maksuton kotiinkuljetus

Haluamme tarjota asiakkaalle turvallisen tavan ostaa. Tämän vuoksi tarjoamme nyt kaikkiin yli 29€ tilauksiin toistaiseksi maksuttoman Posti express toimituksen ovelle.

Uudenmaan sulku

Uudenmaan rajojen sulku ei vaikuta toimintaamme millään tavalla, kaikki tilaukset kulkevat kaikkialle suomeen normaalisti. Sulku vaikuttaa vain henkilöliikenteeseen, ei tavaraliikenteeseen.

Päivitys: Rajoitukset ovat jo purettu. Seurataan tilannetta.

Päivitys 28.10.2020, rajoituksia ei ole.

Pidennetty, maksuton 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Maksuttoman kotiinkuljetuksen lisäksi saat nyt myös maksuttoman, pidennetyn 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit siis kokeilla tuotetta kotona vapaasti ja palauttaa 30 päivän sisällä tilauksesta, jos et ole tyytyväinen. Palautusoikeus koskee myyntiehtojen rajoissa myös yrityksiä.

30 päivää maksuaikaa, laskut ja osamaksut

Saat 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tueksi esimerkiksi OP:n tarjoamalla OP laskulla korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää! OP laskulla ja monilla muilla vaihtoehdoilla voit maksaa myös osissa.

Yrityksille löytyy mm. Collector B2B lasku. Suuremmissa erissä ole suoraan yhteydessä meihin chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen info@grenius.fi

Tuotteiden puhtaus

Meillä tuotteet puhdistetaan aina huolellisesti sekä sisältä että ulkoa erikoiskemikaaleilla ja paineilmalla huolimatta siitä, onko meneillään poikkeustilanne vai ei. Nyt poikkeustilanteessa tuotteet puhdistetaan tehostetusti.

Henkilöstön terveys

Henkilöstö tulee töihin vain terveenä ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Mitään poikkeuksia ei sallita. Näin turvaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden.

Toiminta jatkuu muuten normaalisti!

Lukuunottamatta näitä asioita, toimintamme jatkuu täysin normaalisti. Toimitukset lähtevät ja saapuvat ajallaan jne.

Suuren kysynnän vuoksi, etätyötarvikkeista voi olla ajoittain puutetta, mutta pyrimme vastaamaan kysyntään parhaamme mukaan.