Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Kingston UV500 SSD-levy tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Kingston UV500 SSD-levy

Kingston UV500 SSD-levy on erinomainen valinta, jos haluat nopeuttaa tietokoneesi suorituskykyä. Tämä levy on suunniteltu tallentamaan ja käsittelemään tietoja nopeasti ja tehokkaasti. Se on erityisen hyvä valinta, jos käytät tietokonettasi paljon ja haluat nopeuttaa sen käyttöä. Kingston UV500 SSD-levy on myös luotettava ja kestävä, joten voit olla varma, että se kestää pitkään. Jos haluat parantaa tietokoneesi suorituskykyä ja nopeuttaa sen käyttöä, Kingston UV500 SSD-levy on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)