Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Kingston SSDNow A400 M.2 SATA SSD tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Kingston SSDNow A400 M.2 SATA SSD

Kingston SSDNow A400 M.2 SATA SSD on erinomainen valinta, jos haluat nopeuttaa tietokoneesi suorituskykyä. Tämä SSD-kovalevy tarjoaa nopeamman käynnistyksen, ohjelmien lataamisen ja tiedostojen siirron. Se on myös kestävämpi ja luotettavampi kuin perinteiset kiintolevyt. Kingston SSDNow A400 M.2 SATA SSD on helppo asentaa ja se sopii useimpiin tietokoneisiin. Jos haluat parantaa tietokoneesi suorituskykyä ja nopeuttaa sen toimintaa, Kingston SSDNow A400 M.2 SATA SSD on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)